Παράλληλη εκδήλωση κατά την διάρκεια της ομιλίας Gates

Παράλληλη εκδήλωση ετοιμάζει ο Hellug κατά την διάρκεια της ομιλίας του Bill Gates στα πλαίσια της συμφωνίας με την κυβέρνηση
Το παρακάτω κείμενο είναι πρόσκληση για συμμετοχή.

Αύριο το πρωϊ ο Bill Gates θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής με σκοπό της επισμοποίηση της συμφωνίας της κυβέρνησης με την Microsoft. Ο Hellug έχει κάνει αίτηση για άδεια από Δήμο Αθηναίων και αστυνομία, για την δημιουργία ενός παράλληλου event στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο όπου θα μοιραστούν φυλλάδια καθώς και CD με Linux και ελευθερο λογισμικό γενικότερα. Αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει ας στείλει ένα mail στο board@hellug.gr ώστε να δούμε πάνω κάτω πόσοι θα είμαστε και να υπάρξει μια οργάνωση. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για περισσότερη οργάνωση αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια. Αν κάποιος αποφασίσει να έρθει ας επικοινωνήσει μέσω mail και βέβαια ας ετοιμάσει όσα CD ή DVD μπορεί.
Όλα αυτά θα γίνουν βέβαια με δεδομένο ότι αύριο το πρωί θα υπάρχει η άδεια που έχουμε (με πολύ πίεση χρόνου) ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς (και έχουν δεσμευθεί ότι θα μας την δώσουν).